UNENÄGUDE SELETAJA: mida tähendab sinu unes nähtud inimene?

Unenägude seletaja on põnev ja salapärane ning võib anda vastuseid sind päevases elus vaevavatele küsimustele. 
Vaata järgi, mida tähendas sinu unenäos olnud inimene.
Beebi - raskustega võideldes saavutad võidu.
Ema - kui tunned end emana, saad nautida lähedaste heakskiitvat suhtumist. Kui oled ema süles, siis ootab sind ees turvaline aeg. Ema jäetud pärandus tähendab, et kauge sugulane võtab sinuga ühendust.

Isa - kui oled koos isaga, siis ootab sind ees turvaline aeg. Kui isa unenäos nutab, siis on see väga hea märk.
Mees - alasti mees tähendab armunutele õnne. Üksikule naisele tähendab see ammuse meestuttava kohtamist. Kui kohtad unes meest, kes on aluspesu väel, kuuled kellestki oma tuttavast kahemõttelist juttu.
Naine - noor naine tõotab romantikat, vanem turvalisust. Musta riietunud naine toob leina ja ka valgetes riietes naine toob uudiseid haigusest või leinast. Kui näed naise seljas kirgastes värvides hõljuvat seelikut, siis on see märk kergemeelsest või kõlvatut elu elavast inimesest. Alasti naine märgib ausust.
Kallim - sind ootab meeldiv kaaslane. Kui sinu kallim või sulle tuttav inimene sind suudleb, siis ootab sind ees midagi head. Kui sind suudleb võõras inimene, siis peaksid oma hea nime eest paremini hoolitsema.
Laps - sind ootab ees õnnelik aeg. Nuttev laps tähendab, et sul tuleb loobuda millestki teiste heaks. Lapsepõlvekodus olemine koos oma lapsega tõotab nii rikkust kui õnne perekonnas. Lapsevankriga liikumine tähistab abielu.
Sõbranna - ära usalda seda inimest üleliia, keda unes nägid.
Vanaeit - see tähendab alusetuid jutte või halba ilma.
Vanamees - saad tarkust juurde, et oma segaseid asju korda ajada.
Vanavanemad - sinu ettevõtmised kulgevad edukalt. Kui näed vanaema küpsetamas, siis saad kingituse. Vanaema pisarad tõotavad sulle head elu. Vanaema nägemine surnult tähendab lähisugulasele sündivat last.
Tädi - mida lähedasem on unes sinu jaoks tädi, seda paremat aega ennustab enenägu.
Vend - sul on suur vastutus õlgadel. Naisterahva jaoks tähendab venna nägemine, et kohtad peagi mõnda erutavat meesterahvast.
Õde - sinu unenägu ei ole ainult veresugulase sümbol, vaid sinuga sarnase hingeeluga inimese olemasolu sinu elus.
Ülemus - kui sa ise oled ülemus, siis tekivad töökohal ootamatud raskused. Kui keegi teine on sinu ülemus, siis laidetakse sinu tegemisi.
Surnud inimene - kui ise oled surnud, siis ennustab see pikka iga. Kui loed mõne lähedase surmakuulutust, siis paraneb sinu majanduslik seis. Surnud inimesega koos söömine ennustab haigust. Surnud inimesega tantsimine või ühes voodis magamine ennustab õnnetust või tervise halvenemist.
Vaim - kohtad aastatetagust tuttavat.
Seks kellegagi - seksuaalvahekord märgib häbitunnet. Kuid usutavasti ka unenägija head tervist.

Otsing sellest blogist

UNENÄGUDE SELETUSED ALGUSTÄHE JÄRGI

A B E G H I J K L M N O P R S T U V Õ Ä Ö Ü

UNENÄOS RÄÄKIMINE - MIKS ME SEDA TEEME ?

UNENÄOS RÄÄKIMINE - MIKS ME SEDA TEEME ?
Mis on esimene asi, mis sulle pähe tuleb, kui su partner ütleb sulle hommikul, et sa rääkisid öösel unes? Loomulikult hirm, et sa rääkisid midagi sellist, mida poleks tohtinud.

MIDA TÄHENDAVAD ERINEVATEL NÄDALAPÄEVADEL NÄHTUD UNENÄOD?

MIDA ÜTLEVAD UNENÄOD SINU TERVISE JA ELUVIISIDE KOHTA ?

MIDA ÜTLEVAD UNENÄOD SINU TERVISE JA ELUVIISIDE KOHTA  ?
Unenäod pakuvad inimestele sagedast kõneainet. Kas unes nähtut tasub tõsiselt võtta või ei? Teadlaste sõnul võivad meie unenäod anda vihjeid tervisliku seisundi ning tekkivate terviseprobleemide kohta.

MIDA TÄHENDAB UNENÄOS RAHA NÄGEMINE

MIDA TÄHENDAB UNENÄOS RAHA NÄGEMINE
Paljudes unenägudes tähendab raha, et teie käes on võim midagi teha või muuta; ka võib see olla võimupositsioon, isegi kellegi allutamine.

MIDA TÄHENDAB, KUI NÄED UNES OMA KOERA, KASSI VÕI MUUD LEMMIKLOOMA?

MIDA TÄHENDAB, KUI NÄED UNES OMA KOERA, KASSI VÕI MUUD LEMMIKLOOMA?
Unenägudes esindavad koerad neid loomuomadusi, mis neil ka tegelikult on: lojaalsust ja sõprust. Kui sul on koeraunenägu, mõtle sellele, kas koera käitumine unes peegeldab ehk mõnda suhet, mis sul päriselus kellegagi on.

MIDA TÄHENDAB, KUI NÄED UNES AVALIKUS KOHAS ALASTI OLEMIST?

MIDA TÄHENDAB, KUI NÄED UNES AVALIKUS KOHAS ALASTI OLEMIST?
Avalikus kohas enda alasti avastamine on üks klassikalisi unenägusid ning peegeldab haavatavuse tunnet, mida oled kogenud päriselus.

MIDA TÄHENDAB SINU UNES NÄHTUD INIMENE?

MIDA TÄHENDAB SINU UNES NÄHTUD INIMENE?
Unenägude seletaja on põnev ja salapärane ning võib anda vastuseid sind päevases elus vaevavatele küsimustele. Vaata järgi, mida tähendas sinu unenäos olnud inimene.

MIDA TÄHENDAB, KUI NÄED UNES SEKSI KOLLEEGIGA?

MIDA TÄHENDAB, KUI NÄED UNES SEKSI KOLLEEGIGA?
Unes ei ole seks seotud füüsilise suhtega, mida sa tahaksid, vaid hoopis psühholoogilise liiduga.